Ethernet kábellel nem indul

Re: Ethernet kábellel nem indul

HozzászólásSzerző: Inch » 2012.06.06. 17:31

Az, hogy nem ad képet, és elsőtétül minden, megtörténik teljesen váratlanul is a play gomb megnyomásakor is, mondjuk 100-ból 1-2-szer. De szerintem ez nincs összefüggésben azzal, hogy az ethernet kábel bedugása esetén nem bootol be és csak a színes bejelentkező képig jut, a menüig már nem. Bevigyem a József Attila sgt-ra?
Inch
 
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2012.06.05. 13:43

Re: Ethernet kábellel nem indul

HozzászólásSzerző: Albus Dumbledore » 2012.06.06. 11:08

Az, hogy nem mindig indul újra magától, az előfordul, a különböző frissítésektől függ. Az viszont nem lehet, hogy ne mentse el az NFS-szerver címét. Ha nem boldogulsz, add le szervizbe, de nem tudom elhinni, hogy ez hardveres hiba. De legalább megnézzük.
Avatar
Albus Dumbledore
 
Hozzászólások: 534
Csatlakozott: 2010.11.03. 10:28

Re: Ethernet kábellel nem indul

HozzászólásSzerző: Inch » 2012.06.06. 07:32

Kösz a 2.45-ös firmware-t. Sajnos nem segített, nem ez a gond. Gyári érték visszallítás is volt. Akkor viszont nem tudom mi. Van egyéb ötlet?

Illetve nem tudom számít-e, vagy normális jelenság-e, hogy a firmware frissítés után nem indul magától újra, hanem egyszerűen csak nem ad képet. De nekem kell kikapcsolni, és bekapcsolni. Aztán látszólag rendben van, csak mégsem az történik, mint ami ki van írva.
Inch
 
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2012.06.05. 13:43

Re: Ethernet kábellel nem indul

HozzászólásSzerző: Albus Dumbledore » 2012.06.05. 14:56

Hát, először is derítsük ki, hogy az új firmware-ben van-e valami, ami miatt nem bootol be Nálad. Tedd vissza a 2.45-öt (LINK), és nézd meg, akkor megint jó lesz-e! De ha nem csináltál volna egy gyári állapot visszaállítását a 2.46-os frissítés után, akkor előbb azt tedd meg, és úgy próbáld ki! Ha valamiért kellene, itt a 2.45 emergency firmware linkje is: link... Ha bárkinek kellene még régebbi, akkor írja át ezekben a linkekben a verziószámot, 2.40-ig elérhető minden korábbi kiadás.
Avatar
Albus Dumbledore
 
Hozzászólások: 534
Csatlakozott: 2010.11.03. 10:28

Ethernet kábellel nem indul

HozzászólásSzerző: Inch » 2012.06.05. 13:55

Sziasztok!

Pár hete ethernet-kábeleztük be a lakást, így a Venice is kapott egyet a routerből. Simán külső USB vinyóről megy a lejátszás, nincs NAS. Az egyetlen célom, hogy ne kelljen a vinyót átdugdosni a Mac-re, hogy átmásoljam a filmeket, hanem a házi belső hálón mehessen a másolás.
Kábelezés után gyorsan be is állítottam amit kell, és szépen ment is, fontos, hogy 2.45-ös firmware volt rajta. Gondoltam mi baj lehet, ha frissítek a legfrissebbre, 2.46-ra, meg is tettem. Mostantól ha be van dugva az ethernet kábel a Venice-be, akkor nem bootol be. Eljut a színes bejelentkező képig, de a menüig már nem. Ha ethernet kábel nélkül kapcsolom be, és utólag dugom rá a kábelt, majd a menüből egy save-and-exit-tel akarom életre kelteni a hálózatot, akkor belefagy, vagy ha nem, akkor sem látszik a hálózaton a vinyó.
Ismétlem, ez a 2.45-ös firmware alatt jó volt. Nem tudom, hogy a firmware miatt van-e, de most már visszaállítani sem tudom, mert sehol nem találok 2.45-ös firmware-t.
Úgyhogy most ott megy a szép ethernet kábel, és nem tudom használni.
A kábel jó, a TV és a számítógép is működik vele.

Mi lehet a megoldás?

Köszi
Inch
 
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2012.06.05. 13:43

Előző

Vissza: A Venice lemezeinek megosztása hálózaton keresztül

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron