v2.38 – 2011. március 1.

v2.38 – 2011. március 1.

HozzászólásSzerző: Albus Dumbledore » 2011.02.24. 15:08

Újdonságok, javítások:
– A FreeNFS Windows NFS-szerverprogram támogatása („/” nevű megosztás is felvihető az NFS-kliens menüben). Részletes leírás ITT!
– Grafikus és jobban kezelhető SETUP menü.
– Lejátszás közbeni INFO sáv magyar kijelzéssel, és bezárható az INFO és STOP gombok mellett már bármelyik navigációs gombbal (bal/jobb/fel/le) is.
– Frissített YouTube engine, működik a keresés, és el lehet menteni a kedvenc videókat a könyvjelzők közé a BOOKMARK gombbal lejátszás közben. A BOOKMARK gombra – ha a YouTube-ban vagyunk de nem lejátszás közben – megjelennek az elmentett könyvjelzők. Törölni a file törlés gombbal lehet.
– Javítva, hogy UPnP-n az MP3 lefagyást okozott.
– Javított .cue lejátszási lista kezelés zenelejátszáskor. Ha egy nagy FLAC, vagy egyéb fájl mellett külön van a playlist (pld. DTS-es zenéknél jellemző), akkor a .cue fájlra kattinva külön számokként láthatjuk és játszhatjuk le az adott albumot. Pld. koncertlemezeknél így szünet nélkül hallgatható az album, miközben tudunk bármikor ugrálni is a számok között.
– Javított SMI feliratkompatibilitás több nyelvet tartalmazó feliratoknál.

Ismert hibák, hiányosságok:
– Ha a YouTube videót leállítjuk, a helyén a klipp angol nyelvű leírása jelenik meg. A betű és kontúrszínek miatt ezt elég nehéz elolvasni.
– Az új SETUP menüben ha a lap alján – a SETUP gomb használatával egyébként egyenértékűen működő – Save & Exit felirat angolul van, és ha rajta állunk, a jobb/bal nyilak úgy működnek, mintha az oldal utolsó menüpontján állnánk.
– A Gyári állapot visszaállítása menüben nem fér el a magyar szöveg, kilóg az új, kisebb felületről.
– Az immár magyar nyelvű INFO sávban a hosszú „ő” betű (Eltelt idő)nem illik a többi közé (a gyári fontban nem volt ilyen betű)
– A „j” betű megjelenítése a menüben nem szép, el van csúszva/vágva az alja.
– Nagytáskor/kicsinyítéskor filmlejátszás közben nem egyforma léptékkel lesz kisebb és nagyobb a kép, így 100%-ra visszatérni néha lehetelen.
Avatar
Albus Dumbledore
 
Hozzászólások: 534
Csatlakozott: 2010.11.03. 10:28

Vissza: Firmware-frissítések

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron