Sziasztok,
Csatlakozom az előttem szólókhoz, a 2.38 óta nem működik rendesen a HDMI a Pana plazma TV-vel, 2.37-nél semmi gondom nem volt. Ha elkapcsolok a HDMI-ről majd pár perc után vissza, nincs kép és nálam a TVOUT gomb nyomogatása sem javít a helyzeten, csak sz RCA-ra tudok képet varázsolni. Ma reggel pedig úgy kapcsoltam be a Venice-t, hogy a TV-t csak a boot után kapcsoltam be: az eredmény ugyanaz, kép nincs, csak RCA-n, és hiába választottam ki az 1080p-t, a HDMI bemeneten akkor sem lett jel, reboot kellett úgy, hogy az "végig kellett nézni".

A másik a YouTube: megy a kereső, bóklásztam egy órát kb., bookmarkoltam stb., majd az egyik videó nem indult el, a "pillanat" ablak nem tűnt el 10 perc után sem, kilépni nem tudtam. A kikapcsra reagált, reboot, azóta egyáltalán nem működik: alkalmazás elindul, de a főoldalon a videók preview kockáiban nem jelenik meg semmi, keresés nem működik és a bookmarkolt videóknál csak a description szöveg jelenik meg, a kocka felette szintén üres, videót nem játsza le. Ezt többszöri újraindítás sem oldotta meg.
Visszaálltam 2.37-re, a keresőt leszámítva ebben jó minden, és ettől függetlenül a készülékkel nagyon elégedett vagyok!